Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksista (Suomi, Ruotsi, Viro)
Showerguy testatut tuotteet. Suihkumies testatut tuotteet valikoimassa mm. Aromica, Aroma Sense, Water LAB ja Pure Rain suihkut

Aroma Sense Sitruuna, Mandarin Tea, White Citrus ja Sitruuna-Mango aromageelipatruunat sisältävät c-vitamiinia, luonnollista eteeristä öljyä, tislattua vettä ja seuraavia E-aineita: arabikumi, pektiini ja dekstriini.

C-vitamiini neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. C-vitamiini tekee vesijohtovedestä järvivesimäisempää (hapanta). Se on hyväksi iholle ja hiuksillesi. Moni atoopikko ja psoriaatikko saa apua aromin c-vitamiinista kuivan ihon hoitoon. Erilaiset tuoksut vaikuttavat mielialaan. Aromit tuoksuvat raikkaana kylpyhuoneessasi. Myös Aroma Sense suihkun aktiivihiilisuodatin suodattaa kloorin pois vedestä. Aktiivihiilisuodatin poistaa tuoksut, joten sitä ei kannata käyttää aromien kanssa.

Aroma Sense on tehnyt yhdessä atopia- ja psoriasisliiton kanssa tutkimuksen vuonna 2014 aromageelipatruunoiden vaikutuksesta ihonhoitoon. Tutkimukseen osallistui kymmenen henkilöä, joiden atooppisen ihon hoidon toimenpiteistä tehtiin kysely tutkimuksen aikana kuukausittain. Kuusi henkilöä ilmoitti tutkimuksen aikana, että Aroma Sensen avulla rasvojen käyttöä on voinut vähentää. Yksi osallistujista jätti kortisonin käytön pois.

C-vitamiinilla on useita hyötyjä ihonhoidossa.

Antioksidanttiset ominaisuudet: C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, jotka ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa soluja ja edistää ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien kehittymistä.

Kollageenin tuotanto: C-vitamiinilla on rooli kollageenin tuotannossa, joka on proteiini, joka auttaa pitämään ihon kiinteänä ja nuorekkaana. C-vitamiinia sisältävien tuotteiden käyttö voi edistää kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon ulkonäköä.

Kirkastavat vaikutukset: C-vitamiinia sisältävien tuotteiden käyttö voi auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä vähentäen tummien läiskien ja muiden värimuutosten esiintymistä.

Kuivattaako talvi ihosi? Katso vinkit kuivan ihon hoitoon

Jos sinulla on kuiva iho, on tärkeää pitää siitä hyvää huolta terveen ja kosteutetun ihon ylläpitämiseksi. Joitakin vinkkejä kuivan ihon ihonhoitoon ovat:

Aromageelipatruunan käyttö suihkupäässä: Aromapatruuna vapauttaa suihkun läpi kulkevaan veteen aromeita, joka tuo tuoksua suihkuveteen. C-vitamiini ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi tehden siitä pehmeän ja raikkaan tuoksuisen. Suihku auttaa ihon kuivuuteen, hilseilyyn, atopiaan tai psoriasikseen. Filtterillä varustetut Aroma Sense -suihkupäät suodattavat vedestä myös haitallisia mineraaleja ja metalleja, kuten alumiinia, kuparia, fluorideja ja kalkkia.

Vältä kuumaa vettä: Kuuma vesi voi poistaa iholta sen luonnolliset öljyt, joten on parasta välttää kuuman veden käyttöä kasvojen pesussa tai suihkussa. Käytä sen sijaan haaleaa vettä, joka kuivaa vähemmän.

Käytä hellävaraista, kosteuttavaa puhdistusainetta: Vältä kovien saippuoiden ja puhdistusaineiden käyttöä. Valitse hellävarainen, kosteuttava puhdistusaine, joka puhdistaa ihosi kuivattamatta sitä.

Levitä kosteusvoide heti suihkun tai kylvyn jälkeen: Ihon kosteuttaminen heti suihkun tai kylvyn jälkeen voi auttaa lukitsemaan kosteuden ja ehkäisemään kuivumista. Valitse kuivalle iholle suunniteltu kosteusvoide ja levitä sitä koko vartalolle. Usea Aroma Sense – aromageelipatruunoiden käyttäjä on voinut suihkun aromeiden ansiosta vähentää kosteusvoiteiden ja ihon hoitoon tarkoitettujen rasvojen käyttöä.

Suojaa ihoasi auringolta: Kuiva iho on alttiimpi auringon vaurioille, joten on tärkeää käyttää laajakirjoista aurinkovoidetta, jonka SPF on vähintään 30, kun olet ulkona. 

Kaiken kaikkiaan on tärkeää olla lempeä ihollesi ja valita tuotteet, jotka on suunniteltu kuivalle iholle, jotta iho pysyy terveenä ja kosteutettuna.

Aromageelipatruunat kuivan ihon hoitoon

Katso valikoimamme ihastuttavat aromageelit