Heti säästöä taloyhtiön vesilaskussa

Aroma Senseen on helppo vaihtaa ja seuraava vesilasku on heti 10-20 prosenttia pienempi.

Aroma Sense säästää mutta suihkunautinnosta ei tarvitse tinkiä

Suihkussa käynti on ylivoimainen energia- ja vesisyöppö: noin kymmenen minuutin suihku kuluttaa vettä 120–150 litraa, josta lämpimän veden osuus on noin 60 prosenttia. Peseytymisen osuus on noin 40 prosenttia kotitalouden käyttövedestä.

Jos otat 15 minuutin suihkun päivittäin, se maksaa Motivan mukaan noin 450 euroa vuodessa. Suihkuttelun lyhentäminen viiteen minuuttiin säästäisi 300 euroa.

Vesi mielletään sähköön verrattuna halvaksi, mutta hyvä kysymys on, onko se lopulta sitä? Veden ja energian säästö noin 50€ vuodessa per henkilö.

Korkeasaaressa

Vaihdettiin heikkopesutehoiset säästösuihkut AS-9000-suihkupäihin. Lämpimän veden säästö oli keskimäärin 18 prosenttia. Katso säästölaskelma.

Rajamäen uimahallissa

Vaihdettiin pesutiloihin SJW-käsisuihkut ja Arofix-01-yläsuihkut. Tämä korjasi heikon paineen, toi veden säästöä ja paransi asiakaskokemusta.

Rajamäen uimahallissa

Korjattiin heikko pesuteho Aroma Sensen avulla. Ensimmäisen vuoden aikana veden kokonaiskulutus väheni noin 10 prosenttia.

Yellow Pipes
Verkoston painetta voi pienentää

Putkistoa voi säästää ja pidentää sen ikää

Aroma Sense suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia. Virtausnopeuden ansiosta verkoston painetta voi laskea ja vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla. Paineen lasku säästää taloyhtiön putkistoa ja pidentää sen ikää.

Erillisellä virtausrajoittimella veden virtaus voidaan rajoittaa 6,5 litraan minuutissa pesutehon ja suihkunautinnon rajoituksesta kärsimättä. Ilman rajoitinta suihkuilla pääsee 7-9 litran kulutukseen minuutissa.

Suodattimella tai ilman

Suodatettu vesi ei likaa pintoja

Vettä säästävä PR-SJW-suihkupää  ja muut Aroma Sense -suihkut suodattavat kalkkia, rautaa ja muita epäpuhtauksia, mikä on helppo tapa pitää yhteisten suihkutilojen lattiat ja lasipinnat puhtaampana. Siivoukseen kuluu vähemmän aikaa ja siivojan työ helpottuu.

Suihkuja voi käyttää myös ilman suodattimia.

Tuplasti enemmän pesutehoa

Aroma Sense suihkupäät

Suihkupää on suihkujärjestelmän tärkein osa. Siitä riippuu se miten nopeasti tunnet itsesi puhtaaksi. Aroma Sense –suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia ja sen ansiosta vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla.

Aroma Sensen todellinen säästö tulee ylivoimaisesta pesutehosta. Se pesee nopeammin kuin mikään muu suihku maailmassa.

Asiakaskokemukset

Tätä Aroma Sensen käyttäjät sanovat

Miksi valita Aroma Sense?

Voiko Aroma Sensen asentaa kaikkiin suihkujärjestelmiin?

Kyllä! Suihkut noudattavat eurooppalaisia standardeja. Niissä on ½-tuuman kierteet kuten 95 %:lla valmistajista. Jos suihkuletku kiinnittyy hissiin, suihkut sopivat kiinnityksiin.

Paljonko suihku voi säästää vettä?

Kahden henkilön taloudet ovat parhaimmillaan säästäneet 20 € kuukaudessa. Keskimäärin suihku säästää 50 € vuodessa per henkilö. Tähän on laskettu lämmin vesi, jätevesi ja kylmävesi. Taloyhtiöissä on parhaimmillaan säästetty 30 % alkuperäisestä vedenkulutuksesta.

Kuluttaa vähemmän vettä

Arome Sense säästää

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaa, nautinnollisia suihkuhetkiä tarjoava Aroma Sense on vesipihi. Kun vettä tulee tulee mukavalla paineella, tehokas huuhtelu lyhentää peseytymiseen kuluvaa aikaa ja siivotessa suihkulla yltää pestä myös kauimmat seinät. Siksi vesilasku voi olla 20-50 prosenttia pienempi.

Pyydä tarjous taloyhtiölle