Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksista (Suomi, Ruotsi, Viro)
Showerguy testatut tuotteet. Suihkumies testatut tuotteet valikoimassa mm. Aromica, Aroma Sense, Water LAB ja Pure Rain suihkut
[weglot_switcher]

Saippuatelineet

Saippuatelineet ja -annostelijat
Jokaisessa peseytymistilassa tarvitaan saippuaa ja sitä pitäisi myös muistaa käyttää aina käsiä pestäessä. Saippuaa pitää voida ottaa vaivattomasti. Tämä onnistuu, kun kiinnität saippua-annostelijan seinään ja täytät pullon lempisaippuallasi. Tyylikäs saippuateline voi olla krominen tai musta ja viimeistelee kylpyhuoneesi ilmeen.

Saippuatelineet pala- ja nestesaippualle
Palasaippua on parhaimmillaan upeasti vaahtoava luksustuote, joka hellii ihoasi. Se ansaitsee kauniin ja toimivan säilytysastian. Palasaippua pysyy kunnossa, kun se ei jää loikoilemaan vesitilkkaan. Klassinen maitolasi näyttää upealta kylpyhuoneessa. Lasimateriaali on myös helppo puhdistaa saippuavaahdon aiheuttamista tahroista. Maitolasin voit valita materiaaliksi myös nestesaippuan annostelijalle. Kiinnikkeiden metallisävyt ovat samanhenkiset kylpyhuoneen hanojen kanssa. Kätevä piilokiinnitys viimeistelee ajattoman tyylin, jossa on kaikkea tarpeellista, mutta ei mitään turhaa.

Tilaa saippuatelineet ja -annostelijat nopeasti AromaSense.fi verkkokaupasta.
Kodin pesupisteillä kannattaa panostaa toimivuuteen. Tilaa kunnon saippuatelineet ja varmistat, että pöpöt ja liat eivät kulje perheenjäsenten käsien mukana. Saippua-annostelijaan kosketaan lukuisia kertoja päivässä, joten on hyödyksi, että sen saa puhdistettua vaivattomasti. Aroma Sense verkkokaupasta saat hyvännäköiset saippuatelineet. Kylpyhuoneeseen on ihana sijoittaa arjen pieniä iloja, joista nautitaan joka päivä. AromaSense.fi Löydät niin silmää hiveleviä sisustusratkaisuja ja suihkujenferrarin. Wroom olisiko sinun aika uusia kylpyhuonekalusteet tai suihku?

Saippuatelineet ja paljon muuta edullisesti
Oletpa tekemässä pientä päivitystä kylpyhuoneeseen tai suunnittelemassa isompaa remonttia, olemme sinun apunasi. Helppokäyttöisellä verkkosivustollamme pääset tutkimaan tuotteita tarkasti. Näet tuote- ja saatavuustiedot yhdellä vilkaisulla. Meillä maksat aina turvallisesti joko verkkopankissasi tai luottokortilla. Laatua kylpyhuoneeseen edullisesti, AromaSense.fi

Näytetään kaikki 2 tulosta

Miksi valita meidät

3 Syytä valita meidät

1
Uusi ilme kylpyhuoneeseen

Aroma Sense sopii yleisimpiin suihkumalleihin ja vaihdon voit tehdä itse. Muotoilultaan suihkupäät ovat ajattomia ja kestäviä.

2
Suihkupäällä kylpylä kotiin

Pehmeä mutta tehokas Aroma Sense suihkun virtaus hieroo ihoasi ja aromageelit vapauttavat kevyesti tuoksua.

3
Aina siisti kylpyhuone

Kun Aroma Sensessä on tehokas suodatin, kylpyhuoneeseen ei kerry kalkkia. Voit vaihtaa suodatinta tarpeen mukaan.

Asiakaskokemukset

Tätä Aroma Sensen käyttäjät sanovat