Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksista (Suomi, Ruotsi, Viro)
Showerguy testatut tuotteet. Suihkumies testatut tuotteet valikoimassa mm. Aromica, Aroma Sense, Water LAB ja Pure Rain suihkut
[weglot_switcher]

Ylelinen suihkunautinto

Vettä säästävä suihkupää muuttaa käsityksesi suihkusta.

Tervetuloa ylelliseen Aroma Sense suihkumaailmaan

Aroma Sense tekee jokapäiväisestä suihkuhetkestä ylellisen nautinnon. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta Aroma Sense hellii ihoa ja kosteuttaa kuivan ihon sekä hiukset. Kuten aromaterapiassa voit valita tuoksun, jonka haluat leijailevan kylpyhuoneessasi. Suodatuksen ansiosta suihkutila myös pysyy puhtaana.

Hellii

Aroma Sense tuottaa mukavan tunteen ja suihkusta tuleva vesi syleilee ihoa kuin lempeä kesäsade.

Kosteuttaa

Aroma Sense neutralisoi vesijohtoveteen lisätyn kloorin kuivattavan vaikutuksen liki sataprosenttisesti.

Sitruuna-Mango aromi Aroma Sense suihkuun.
Tuoksuu

Aroma Senseen saa C-vitaminoituja ja upeasti ihoa kosteuttavia tuoksuja. Valitse omasi fiiliksen mukaan tai tuoksuton vaihtoehto.

Aromapatruuna Tea Tree Lavender uudistaa, puhdistaa ja stimuloi pehmeällä kukkaistuoksulla, joka auttaa rentoutumaan. Kun elämä on tasapainoista, hyvän mielialan ja positiivisen näkemyksen ylläpitäminen näyttää vain tulevan luonnostaan. Sopii Aromica ja Aroma Sense suihkuihin.
Hemmottelee

Suihkupään levy nostaa veden paineen oikealle tasolle, jotta Aroma Sense suihkukokemuksesi on aina täydellinen.

Helposti kammattavat ja pehmeät hiukset Aroma Sense suihkulla. C-vitamiini poistaa kloorin kuivattavan vaikutuksen ja suodattimet suodattaa kalkkia, rautaa, kuparia ja muita kiintoaineita.
Ilman hoitoainetta

Helposti kammattavat ja pehmeät hiukset

Aroma Sense tekee hyvää hiuksille, sillä suihkupää tekee vedestä järvivesimäistä. Mikä olisikaan parempaa hiuksille. Suihkupesun jälkeen hiukset ovat helposti kammattavat ja ne tuntuvat hyvältä.

Moni on huomannut, että Aroma Sensen ansiosta hiuksiin ei tule vihertävää sävyä. Tämä siksi, että Aroma Sense suodattaa rautaa ja kuparia vedestä.

Suihkupuhdas

Aroma Sense suodattaa epäpuhtaudet

Aroma Sense -suihkupää suodattaa veden epäpuhtaudet kuten kalkin, ruosteen ja muut metallit. Suihkupään suodatin on vaihdettava ja niitä on erilaisia.

Antibakteerikuulat puolestaan pehmentävät vettä ja neutralisoivat mahdollisia bakteereja. Siksi Aroma Sense tarjoaa puhtaimman suihkunautinnon. Suihkun jälkeen olo on rentoutunut ja raikas.

Aroma Sense suihku suodattaa epäpuhtaudet
Ylellinen, laadukas, mukava

Aroma Sense suihkupäät

Suihkupää on suihkujärjestelmän tärkein osa. Jos haluat suihkun tuntuvat hemmottelevalta kesäsateelta tai raikastavalta vesiputoukselta, niin vaihda suihkuusi Aroma Sense -suihkupää. Se sopii kaikkiin yleimpiin suihkumalleihin. Kierrät vain vanhan suihkupään pois ja tilalle Aroma Sensen.

Kuluttaa vähemmän vettä

Arome Sense säästää

Kun vettä tulee tulee mukavalla paineella, tehokas huuhtelu lyhentää peseytymiseen kuluvaa aikaa ja siivotessa suihkulla yltää pestä myös kauimmat seinät. Siksi vesilasku voi olla 20-50 prosenttia pienempi.

Asiakaskokemukset

Tätä Aroma Sensen käyttäjät sanovat

Miksi valita Aroma Sense?

Mitä hyötyä on aromageelistä?

1. C-vitamiini neutralisoi kloorin johdannaisen kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä.

2. C-vitamiini tekee vesijohto vedestä järvivesimäisempää (hapanta). Se on hyvä iholle ja hiuksille.

3. Tuoksut vaikuttavat mielialaan, esimerkiksi sitruuna virkistää.

Onko aromageeli allergiatestattu?

Kyllä on. Geelien ei pitäisi aiheuttaa allergiaa. Olemme kuitenkin yksilöitä, joten jotkut aromin aineosat eivät välttämättä sovi kaikille. Tuoksuherkille on saatavilla tuoksuton vaihtoehto.

Mitä aineita aromageeli sisältää?

Eteerinen aromiöljy, dekstriini, arabikumi, pektiini, C-vitamiini ja tislattu vesi.

Liity tuhansien joukkoon

Hemmottele itseäsi joka päivä ylellisellä suihkunautinnolla.

Tilaa oma Aroma Sense tai pyydä se lahjaksi häneltä, joka haluaa hemmotella sinua.