Vieraille suihkunautinto

Hotellissa yöpyminen on aina kokemus, josta liian usein jää mieleen huono suihku. Aroma Sense on joka kerta suihkunautinto ja tukee elämysbisnestä.

Aroma Sense suihku on vieraille mieleenpainuva suihkunautinto

Asiakaskokemuksella on valtava merkitys hotellin suosiossa. Mitä enemmän yöpyy erilaisissa hotelleissa, sitä enemmän yksityiskohdilla on merkitystä. Suihku – hyvä vai huono – jää aina mieleen.

Jos vedenpaineen ja lämpötilan kanssa pitää taistella, samaan kylpyhuoneeseen ei halua enää toista kertaa astua. Jos suihku on nautinto, se jää mieleen ja vieras yöpyy toisenkin kerran ja suosittelee hotellia.

Aroma Sense suihkujen ylellisyys ja laatu vakuuttavat ympäri maailmaa. Tuotteitamme löytyy esimerkiksi Hilton -hotelleista maailmanlaajuisesti ja myös Suomen hotelleista.

Courtyard by
Marriott Tampere City

Scandic Oulu Station

Scandic Oulu City

Bisnesvieras näkee erot

Suihku on osa asiakaskokemusta

Yritykset haluavat työntekijöidensä matkustamisen olevan miellyttävää ja ne asettavat hotelleille omat laatuvaatimuksensa.  Kun laadukkaita hotelleja löytyy nykyisin moneen makuun, erot tulevat pienistä mutta tärkeistä asioista.

Yksi hotellin mukavuuksista on suihku. Kun vettä tulee sopivasti, se hivelee hellästi ihoa, raikastaa ja pesee. Paras suihkuhetki on nautinto, joka rentouttaa ja piristää. Aroma Sense tarjoaa joka kerralla suihkunautinnon.

AS-Prestige Aroma Sense suihkujen ferrari ruusukulta
Aroma Sense AS-9000RB musta suihku valkoisessa kylpyhuoneessa

Turisti arvostaa pientä luksusta

Suihku on hemmottelua

Lomamatkailijalle hotelli on usein nukkumista ja peseytymistä varten eikä hieno kokemus synny ylettömästä luksuksesta mutta hemmottelu on aina mukavaa.

Kun on tutustunut päivän paikkakunnan nähtävyyksiin tai vaikka käynyt kilpailemassa, on kiva tulla hotellihuoneeseen ja antaa veden valua. Aroma Sensen tuoma suihkunraikkaus on parasta mitä ihminen tarvitsee ja ihana tunne. Se herättää kipinän viettää aikaa kahdestaan.

Investointi, joka säästää itsensä takaisin

Aroma Sense suihkupäät

Aroma Sense –suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia ja sen ansiosta vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla.

Aroma Sensen vedenkulutus voidaan pudottaa 6,5 litraan minuutissa heikentämättä pesutehoa tai suihkunautintoa.

Voiko Aroma Sensen asentaa kaikkiin suihkujärjestelmiin?

Kyllä! Suihkut noudattavat eurooppalaisia standardeja. Niissä on ½-tuuman kierteet kuten 95 %:lla valmistajista. Jos suihkuletku kiinnittyy hissiin, suihkut sopivat kiinnityksiin. Suihkupään vaihto on helppoa, joten sen voi tehdä koska tahansa.

Miksi hankkia ”suihkujen ferrari”, Aroma Sense-suihku?

Suihkujen ferrari kuvastaa suihkun pesutehoa, nautintoa ja elämystä, jonka Aroma Sense tuo. Tarjoa asiakkaalle unohtumaton kokemus.

Suosittelemme standardihuoneisiin

SJW säästösuihkupää

PR-SJW suihkupää tuplaa pesutehon veden virtausnopeutta nostamalla ja tekee jokaisesta suihkussa käynnistä nautinnon. Lisäosalla PR-SJW-suihkulla pääsee 6,5 litran kulutukseen minuutissa suihkunautinnosta tinkimättä. Tästä syntyy isosti säästöä vesilaskussa. Tässä suihku mallissa on myös kalkin suodatus. Suodatin kannattaa vaihtaa kerran vuodessa.

Suosittelemme premiumhuoneisiin ja sviitteihin

Aroma Sense AS-9000 tai AS-9000RB

Aroma Sense  AS-9000 tai AS-9000RB ja aromit tuovat luksusta kylpyhuoneeseen. Vesipisarat putoilevat pehmeästi iholle ja suihku rentouttaa, kun se pesee, kosteuttaa ihoa. Hoitava luonnonöljyjä sisältävä aromi antaa puhtaalle iholle hienon tuoksun. Parhaat tuoksuvaihto ehdot asiakkaiden mielestä raikas sitruuna ja vihreä omena. Nämä suositellaan asennettavaksi ilman virtausrajoitinta, jolloin vesiputouksen tunne välittyy asiakkaille parhaiten.

12 + 14 =

 

Pyydä meidät esittelykäynnille, jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita 040 579 6202