Vieraille Suihkunautinto

Hotellissa yöpyminen on aina kokemus, josta liian usein jää mieleen huono suihku. Aroma Sense on joka kerta suihkunautinto ja tukee elämysbisnestä.

Aroma Sense suihku on vieraille mieleenpainuva suihkunautinto

Aroma Sense tekee jokapäiväisestä suihkuhetkestä ylellisen nautinnon. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta Aroma Sense hellii ihoa ja kosteuttaa kuivan ihon sekä hiukset. Kuten aromaterapiassa voit valita tuoksun, jonka haluat leijailevan kylpyhuoneessasi. Suodatuksen ansiosta suihkutila myös pysyy puhtaana.

Aroma Sense tekee hyvää hiuksille, sillä suihkupää tekee vedestä järvivesimäistä. Mikä olisikaan parempaa hiuksille. Suihkupesun jälkeen hiukset ovat helposti kammattavat ja ne tuntuvat hyvältä. Moni on huomannut, että Aroma Sensen ansiosta hiuksiin ei tule vihertävää sävyä. Tämä siksi, että Aroma Sense suodattaa rautaa ja kuparia vedestä.
Courtyard by Marriot Tampere hotelli on varustettu moderneilla SJW suihkuilla.
Courtyard by Marriott Tampere City
Scandic hotelleissa Suomessa on käytössä Aroma Sense suihkun malleja AS-9000, AS-9000RB ja SJW.
Scandic Oulu Station
Scandic hotelleissa Suomessa on käytössä Aroma Sense suihkun malleja AS-9000, AS-9000RB ja SJW.
Scandic Oulu City
AS-Prestige Aroma Sense ruusukulta
Bisnesvieras näkee erot

Suihku on osa asiakaskokemusta

Yritykset haluavat työntekijöidensä matkustamisen olevan miellyttävää ja ne asettavat hotelleille omat laatuvaatimuksensa.  Kun laadukkaita hotelleja löytyy nykyisin moneen makuun, erot tulevat pienistä mutta tärkeistä asioista.

Yksi hotellin mukavuuksista on suihku. Kun vettä tulee sopivasti, se hivelee hellästi ihoa, raikastaa ja pesee. Paras suihkuhetki on nautinto, joka rentouttaa ja piristää. Aroma Sense tarjoaa joka kerralla suihkunautinnon.

Turisti arvostaa pientä luksusta

Suihku on hemmottelua

Lomamatkailijalle hotelli on usein nukkumista ja peseytymistä varten eikä hieno kokemus synny ylettömästä luksuksesta mutta hemmottelu on aina mukavaa.

Kun on tutustunut päivän paikkakunnan nähtävyyksiin tai vaikka käynyt kilpailemassa, on kiva tulla hotellihuoneeseen ja antaa veden valua. Aroma Sensen tuoma suihkunraikkaus on parasta mitä ihminen tarvitsee ja ihana tunne. Se herättää kipinän viettää aikaa kahdestaan.

Aroma Sense suihku tuo nautintoa
Investointi, joka säästää itsensä takaisin

Arome Sense suihkupäät

Aroma Sense –suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia ja sen ansiosta vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla.

Aroma Sensen vedenkulutus voidaan pudottaa 6,5 litraan minuutissa heikentämättä pesutehoa tai suihkunautintoa.

Asiakaskokemukset

Tätä Aroma Sensen käyttäjät sanovat

Voiko Aroma sensen asentaa kaikkiin suihkujärjestelmiin?

Kyllä! Suihkut noudattavat eurooppalaisia standardeja. Niissä on ½-tuuman kierteet kuten 95 %:lla valmistajista. Jos suihkuletku kiinnittyy hissiin, suihkut sopivat kiinnityksiin. Suihkupään vaihto on helppoa, joten sen voi tehdä koska tahansa.

Miksi hankkia ”suihkujen ferrari”, aroma sense-suihku?

Suihkujen ferrari kuvastaa suihkun pesutehoa, nautintoa ja elämystä, jonka Aroma Sense tuo. Tarjoa asiakkaalle unohtumaton kokemus.

Suosittelemme standardihuoneisiin

SJW säästösuihkupää

PR-SJW suihkupää tuplaa pesutehon veden virtausnopeutta nostamalla ja tekee jokaisesta suihkussa käynnistä nautinnon. Lisäosalla PR-SJW-suihkulla pääsee 6,5 litran kulutukseen minuutissa suihkunautinnosta tinkimättä. Tästä syntyy isosti säästöä vesilaskussa. Tässä suihku mallissa on myös kalkin suodatus. Suodatin kannattaa vaihtaa kerran vuodessa.

Suosittelemme premiumhuoneisiin ja sviitteihin

Aroma Sense AS-9000 Tai
AS-9000RB

Aroma Sense  AS-9000 tai AS-9000RB ja aromit tuovat luksusta kylpyhuoneeseen. Vesipisarat putoilevat pehmeästi iholle ja suihku rentouttaa, kun se pesee, kosteuttaa ihoa. Hoitava luonnonöljyjä sisältävä aromi antaa puhtaalle iholle hienon tuoksun. Parhaat tuoksuvaihto ehdot asiakkaiden mielestä raikas sitruuna ja vihreä omena. Nämä suositellaan asennettavaksi ilman virtausrajoitinta, jolloin vesiputouksen tunne välittyy asiakkaille parhaiten.

Pyydä tarjous