fbpx

Säästä vettä ja energiaa

Suihkutehon (virtausnopeus) ansiosta vettä ei kulu niin paljon ja lämpimän veden kulutus pienenee sekä säästät energiaa. Tulokset näkyvät heti. Veden säästö jopa 25-50%!

suihku pehmeä

Pidä paikat helposti puhtaana

Aroma Sense -suihkut suodattavat kalkkia, rautaa ja muita epäpuhtauksia. Helppo tapa pitää lattiat ja lasipinnat puhtaana. Suihkuissa on ainutlaatuinen antibakteerinen suodatin, jonka ansiosta vesi on tavallista puhtaampaa, mikä näkyy niin tiloissa kuin pesutuloksessakin.

Rakenna ja tarjoa luksusta – suihkua myöten

Taas yksi syy lisää houkutella vaikka psoriasis -potilaita hotelliin tai lisätä tämä nautinto muuhun elämyspakettiin. Tai laittaa laivan luksushytteihin tämä ylellisyys. Yhdistetty elämys ja samanaikainen luonnon säästäminen ovat monelle Aroma Sense suihkujen etuja, jotka houkuttelevat kokeilemaan ja käyttämään.

suihku luksusta Aroman Sense

Luo ainutlaatuinen suihkuelämys

Luo hotellin kävijöille elämys tai pidä taloyhtiön asukkaat tyytyväisenä. Säästöjen lisäksi Aroma Sense suihkupää muuttaa suihkun nautinnoksi ja tuo kylpylän minne vain. Suihku on pehmeä ja hellii sekä hoitaa ihoa rentouttaen samalla koko kehoa.

Helppo ja nopea asentaa

Suihkupäät sopivat kaikkiin standardikokoisiin letkuihin. Nopea asentaa suureenkin määrään. Tulokset näkyvät heti.

C-vitamiinia ja kosteutta iholle

Suihkupäiden patruuna vapauttaa suuren määrän C-vitamiinia, joka hoitaa ihoa ja hellii hiuksia. C-vitamiini auttaa myös poistamaan kloorin vedestä. Tuloksena on kirkas ja puhdas vesi, jonka happamuusaste on juuri optimaalinen.

Aromasense suihkupää sitruuna

Pehmeä suihku ja parempi pesutulos

Suihkupään ansiosta vesi tulee laajemmalta alueelta. Yhdessä sen ja vähäisemmän veden tarpeen kanssa suihku tuntuu pehmeältä, jopa hierovalta. Hiukset huuhtoutuvat puhtaammaksi ennätysajassa. Puhdistettu vesi, jossa ei ole klooria eikä kalkkia, auttaa hiuksia voimaan paremmin.

suihku pehmeä

Pyydä tarjous

15 + 11 =

scandic

Pin It on Pinterest