Duschmunstycke som sparar vatten

Gör duschupplevelsen till en njutning.

  Byt till Aroma Sense munstycke, duschen som renar och ger avslappning. Miljön och plånboken tackar.
kosteuttava suihku Aroma Sense

Torr hud?

  Du behöver inte en stor mängd krämer! Aroma Sense duschen ger effektivt fukt till din hud samtidigt som den tillförs C-vitamin. Till och med atopiskt eksem har blivit bättre. En utmärkt hjälp vid vård av torr hud. Njut av duschen som inte torkar ut utan återfuktar huden!

Spara vatten och energi

  En familj på 4 personer kan spara ca 140€ per år. Inbesparingen grundar sig på den överlägsna tvätteffekten. Kranen kan vara mindre öppen och på så sätt minskar mängden varmvatten betydligt. Duschen ökar normalt vattenflödet med 400% och fördubblar tvätteffekten.
Vettä säästävä Aroma Sense suihkupää

Du får ett spa i ditt hem

  Ett urval sensuella dofter, som gör din duschupplevelse fullkomlig. Välj din egen favoritdoft eller en utan doft. De aromaterapeutiska gelpatronerna frigör en svag doft och vårdar torr hud. Du får ett spa i ditt hem. Den mjuka men effektiva duschstrålen känns som massage. Njut av lyx varje dag!

En mjuk dusch och bättre tvättresultat

  Aroma Sense duschen garanterar en ren och uppiggande aromaterapeutisk duschupplevelse som är skonsam för hud och hår. Duschen filtrerar kalk och förorenheter. Ditt hår mår bättre och duschutrymmet förblir rent. Ingen kalkbeläggning.

Aroma Sense duschmunstycke recensionen (Facebook) FI

[brb_collection id="6063"]