fbpx

Spara vatten och energi

Duscheffekten (vattenflödet) gör att vattenförbrukningen minskar och mindre mängd varmvatten behövs, vilket betyder energibesparing. Resultat genast. Vattenbesparingen t.o.m. 25-50%!

Lätt att hålla duschrummet rent

Aroma Sense duschen filtrerar kalk, järn och övriga orenheter. Lätt att hålla golv och glasytor rena. Duschen har ett unikt antibakteriskt filter, som gör att vattnet är renare än normalt, det syns såväl i utrymmet som i tvättresultatet.

Bygg upp och erbjud lyx även i duschen

Ännu en orsak att locka t.ex. psoriasis patienter till hotellet, eller infoga denna njutning i det övriga hotellpaketet. Eller på fartyg kan denna luxus finnas i lyxhytterna ombord. De fördelar som får många att pröva och använda Aroma Sense duscher är kombinationen av njutning och miljöfrämjande.

Dusch lyx aroma sense

Skapa en unik duschupplevelse

Låt hotellgästerna njuta lite extra eller håll invånarna i bostadsbolaget nöjda. Förutom att Aroma Sense duschmunstycke ger inbesparing gör den duschen till en njutning och ger dej ett spa var som helst. Duschen är mjuk och skonsam och vårdar huden samtidigt som hela kroppen slappnar av.

Lätt och snabb installation

Duschmunstyckena passar alla standard slangar. Snabb att installera också i större mängder. Resultaten syns genast.

Takdusch Aroma Sense Arofix-01

C-vitamin och fukt för huden

Patronen i duschmunstycket friger en stor mängd C-vitamin, som vårdar huden och är skonsamt för håret. C-vitamin hjälper också att avlägsna klor ur vattnet. Resultatet är klart och rent vatten, vars surhetsgrad är optimalisk.

Aroma Sense duschmunstycke aromagelpatron citron

En mjuk dusch och bättre tvättresultat

Tack vare duschhuvudet flödar vattnet från ett större område. Detta tillsammans med ett mindre vattenbehov gör att duschen känns mjukare, t.o.m. masserande. Håret sköljs rent på rekordtid. Renat vatten, utan klor och kalk, hjälper håret att må bättre.

Kontakta / Be om offert

10 + 13 =

Pin It on Pinterest