fbpx
Voit vaihtaa Aroma Senseen koska tahansa ja seuraava vesilasku on heti pienempi

Suihkupää säästää vettä 20-50 prosenttia

Suihkupää on helppo vaihtaa heti

Heti säästöä taloyhtiön vesilaskussa

Suihkussa käynti on ylivoimainen energia- ja vesisyöppö: noin kymmenen minuutin suihku kuluttaa vettä 120–150 litraa, josta lämpimän veden osuus on noin 60 prosenttia. Peseytymisen osuus on noin 40 prosenttia kotitalouden käyttövedestä.

Jos otat 15 minuutin suihkun päivittäin, se maksaa Motivan mukaan noin 450 euroa vuodessa. Suihkuttelun lyhentäminen viiteen minuuttiin säästäisi 300 euroa. 

Vesi mielletään sähköön verrattuna halvaksi, mutta hyvä kysymys on, onko se lopulta sitä?

Korkeasaaressa

Vaihdettiin heikkopesutehoiset säästösuihkut AS-9000-suihkupäihin. Lämpimän veden säästö oli keskimäärin 18  prosenttia. Katso säästölaskelma.

Rajamäen uimahallissa

Vaihdettiin pesutiloihin SJW-käsisuihkut ja Arofix-01-yläsuihkut. Tämä korjasi heikon paineen, toi veden säästöä ja paransi asiakaskokemusta.

Hotellit Scandic Oulu

AS-9000 suihkut otettiin käyttöön suihkunautinnon vuoksi. Hotellit ovat elämysbisneksessä ja Aroma Sense viimeistelee parhaan asiakaskokemuksen. Vedensäästö oli bonus.

Aromasense laventeli suihkupää
Rivitaloyhtiössä

Korjattiin heikko pesuteho Arome Sense suihkun avulla. Ensimmäisen vuoden aikana veden kokonaiskulutus väheni noin 10 prosenttia.

Verkoston painetta voi pienentää

Putkistoa voi säästää ja pidentää sen ikää

Aroma Sense suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia. Virtausnopeuden ansiosta verkoston painetta voidaan laskea ja vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla. Paineen lasku säästää taloyhtiön putkistoa ja pidentää sen ikää.

Erillisellä virtausrajoittimella veden virtaus voidaan rajoittaa 6,5 litraan minuutissa pesutehon ja suihkunautinnon rajoituksesta kärsimättä. Ilman rajoitinta suihkuilla pääsee 7-9 litran kulutukseen minuutissa. 

Suodattimella tai ilman

Suodatettu vesi ei likaa pintoja

PR-SJW ja Aroma Sense -suihkut suodattavat kalkkia, rautaa ja muita epäpuhtauksia, mikä on helppo tapa pitää yhteisten suihkutilojen lattiat ja lasipinnat puhtaampana. Siivoukseen kuluu vähemmän aikaa ja siivojien työ helpottuu.

Suihkuja voi käyttää myös ilman suodattimia.

Suihkupää Aroma Sense PR-9000_

MIKSI VALITA

Aroma Sense 

Voiko Aroma Sensen asentaa kaikkiin suihkujärjestelmiin?

Kyllä! Suihkut noudattavat eurooppalaisia standardeja. Niissä on ½-tuuman kierteet kuten 95 %:lla valmistajista. Jos suihkuletku kiinnittyy hissiin, niin suihkut sopivat kiinnityksiin.

Paljonko suihku voi säästää vettä?

Taloyhtiöissä on parhaimmillaan säästetty 30 % alkuperäisestä vedenkulutuksesta.

Kolmen henkilön taloudet ovat parhaimmillaan säästäneet 20 € kuukaudessa. Keskimäärin suihku säästää 35 € vuodessa per henkilö. Tähän on laskettu lämmin vesi, jätevesi ja kylmävesi.

Tuplasti enemmän pesutehoa

Aroma Sense suihkupäät

Suihkupää on suihkujärjestelmän tärkein osa. Siitä riippuu se,  miten nopeasti tunnet itsesi puhtaaksi. Aroma Sense – suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia ja sen ansiosta vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla.

Aroma Sensen todellinen säästö tulee ylivoimaisesta pesutehosta. Se pesee nopeammin kuin mikään muu suihku maailmassa.

kosteuttava suihku Aroma Sense

Testaa

Isompi erä edullisemmin

Pyydä tarjous taloyhtiölle

Voit pyytää tarjouksen taloyhtiölle lomakkeella tai soittaa 040 579 6202.

8 + 7 =

Asiakkaamme perheessä on teini-ikäinen, joka tykkää suihkutella pitkään ja hartaasti. Kun suihkupääksi vaihdettiin Aroma Sense niin vettä säästyi 20 € kuukaudessa, 240 € vuodessa. 

Kuluttaa vähemmän vettä

Aroma Sense säästää

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaa, niin nautinnollisia suihkuhetkiä tarjoava Aroma Sense on vesipihi. 

Kun vettä tulee tulee mukavalla paineella, niin tehokas huuhtelu lyhentää peseytymiseen kuluvaa aikaa ja siivotessa suihkulla yltää pestä myös kauimmat seinät. Siksi vesilasku voi olla 20-50 prosenttia pienempi.

SUIHKUPÄÄ AROMA SENSE AS9000RB

Säästä

Pin It on Pinterest