fbpx

Kylpyhuonetarvikkeet

Kylpyhuonetarvikkeet
Mikä on sinun kylpyhuonerutiinisi? Ensin suihkuun, suihkutilojen kuivaaminen, hampaidenpesu, hiusten kuivaus ja siistiytyminen päivää tai yötä varten? Meiltä löydät kaikki etsimäsi kylpyhuonetarvikkeet jokapäiväiseen elämään. Kun kylpyhuone on täynnä mieleisiäsi tarvikkeita, elämäkin tuntuu mukavammalta ja rennommalta. Laadukkaat kylpyhuone sarjat EDELA, ESTE, ROTE, ALTO. Klassinen kromi ja tyylikäs musta. Pyyhekoukku , WC-paperiteline, wc-harja, hammasharja muki. Yhdistelmä lasia, mustaa tai kromia.

Kylpyhuonetarvikkeet pitävät kylppärisi puhtaana, käytännöllisenä ja aina järjestyksessä

Kaikki kauneus- ja hygieniatuotteiden säilytykseen tarvittavat ratkaisut löydät muutamalla klikkauksella valikoimastamme. Kylpyhuone on hyvä ottaa hyötykäyttöön asentamalla sinne tarpeelliset kuivaustelineet sekä pyyhetelineet ja pyyhekoukut. Meiltä löydät myös ylelliset pyyhetangot ja pyyherenkaat. Aroma Sense suihkujen suodattimet auttavat pitämään pesutilat aina puhtaina ja siisteinä. Satsaa siis kylpyhuoneen siisteyteen ja poimi ostoskoriisi runsas kokoelma arkea helpottavia tuotteita, jotta elämä kovassa käytössä olevassa kylpyhuoneessa sujuisi joustavammin ja koko perheen tuotteet ja tarvikkeet pysyisivät hyvin ojossa.

Katso myös hanat ja suihkut. Niilläkin tuot jokapäiväiseen elämään ripauksen ylellisyyttä. Inspiroidu uudesta ja suunnittele uusi kylpyhuone jo tänään.

Näytetään tulokset 1–9 / 21